Bel ons 06-53124604

Bouwprojecten in Roosendaal laten uitvoeren

Home » Bouw

Bouwen op ervaring

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens uit Roosendaal biedt een breed scala aan diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten, bent u ervan verzekerd dat we ook uw project tot een goed einde weten te brengen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ervaring

Van Iersel-Coppens is een aannemer met ervaring. We zijn al ruim 25 jaar actief in de bouw. Deze ervaring nemen wij in ieder project mee. U kunt rekenen op een professionele werkwijze.

Heldere communicatie en duidelijke afspraken

Wij hechten waarde aan heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten.

2d en 3d tekeningen

Wij tekenen vrijwel al onze bouwprojecten uit in 2d en 3d tekeningen. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het eindresultaat. Indien gewenst kunnen er nog wijzigingen worden gemaakt.

Aanbouw Prefab
Bouwgarant

Denken mee met de klant / Maatwerk oplossing

Iedere aanvraag is uniek. Wij vinden het belangrijk om een passende oplossing aan te bieden voor verschillende situaties. U krijgt bij ons een oplossing op maat voor uw project. Door onze brede ervaring kunnen wij dit maatwerk ook aanbieden aan onze klanten.

Bouwen onder BouwGarant

Waar u ons ook voor inschakelt, u rekent bij ons te allen tijde op kwaliteit. Deze kwaliteit garanderen wij voor, tijdens en ná het bouwproject. Bij al onze bouwprojecten zijn de voorwaarden van Bouwgarant geldig.

Traditionele bouw

Bij traditionele bouwmethoden wordt een woning of uitbouw volledig op de bouwplaats opgebouwd. De dragende wanden worden veelal uit kalkzandsteen metselblokken opgebouwd. Verschillende vloertypen die kunnen worden toegepast zijn: in het werk gestorte vloer, ribcassettevloer, combinatievloer of kanaalplaatvloer. Een prefab kap is een veel toegepaste oplossing voor schuine daken.

Kalkzandsteen bouw

(Prefab) houtskeletbouw

 

Houtskeletbouw komt steeds vaker voor in Nederland. Dit is niet zonder reden. Houtskeletbouw biedt namelijk veel voordelen. Het is een flexibele bouwmethode waarin veel ontwerpvrijheid mogelijk is. 

Ook kan deze bouwmethode goed prefab worden voorbereid in een werkplaats. Dit zorgt voor een snelle bouwtijd op locatie. Het zorgt er ook gelijk voor dat de bouw snel wind- en waterdicht is. Hierdoor blijft de bouw droger ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Dit is belangrijk voor de afbouwfase. 

Logo_Duurzaam_VIC

Een veelzijdige aannemer voor bouwprojecten in Roosendaal

U schakelt Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. in voor diverse bouwprojecten in regio Roosendaal. Als duurzame aannemer hebben we bijvoorbeeld ervaring met verbouwingen, aanbouw, nieuwbouw, renovatie en prefab. Ook voor de burgerlijke– en utiliteitsbouw kunt u een beroep op ons doen. We kunnen probleemloos ieder project in eigen beheer uitvoeren, van het isoleren van een kantoorpand tot het verbouwen van een zorgwoning. Indien gewenst werken we bouwtekeningen uit in 2D of 3D, het is waar u vraag naar heeft. Waar nodig maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk aan vakmensen met diverse disciplines.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant, het grootste bouwkeurmerk. Zoekt u een betrouwbare en deskundige aannemer uit Roosendaal voor uw bouwprojecten? Dan staan we graag voor u klaar met een breed scala aan diensten. Wilt u onze mogelijkheden bespreken of uw project aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

​Bouwbedrijf in Roosendaal met Bouwgarant

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant. Dit betekent dat we aan diverse voorwaarden voldoen, zoals bepaald door het grootste Nederlandse keurmerk voor de bouw. We beschikken bijvoorbeeld over de juiste diploma’s en verzekeringen, hebben aantoonbare ervaring en hanteren de algemene voorwaarden van Bouwgarant. Van een professioneel aannemersbedrijf in Roosendaal verwacht u uiteraard uitstekende kwaliteit en dat kunnen we u zeker bieden.

Bouwbedrijf van Iersel