Bel ons 06-53124604

Bouw

Home » Bouw

Bouwen op ervaring

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens uit Roosendaal biedt een breed scala aan diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten, bent u ervan verzekerd dat we ook uw project tot een goed einde weten te brengen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ervaring

Van Iersel-Coppens is een aannemer met ervaring. We zijn al ruim 25 jaar actief in de bouw. Deze ervaring nemen wij in ieder project mee. U kunt rekenen op een professionele werkwijze.

Heldere communicatie en duidelijke afspraken

Wij hechten waarde aan heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Denken mee met de klant / Maatwerk oplossing

Iedere aanvraag is uniek. Wij vinden het belangrijk om een passende oplossing aan te bieden voor verschillende situaties. U krijgt bij ons een oplossing op maat voor uw project. Door onze brede ervaring kunnen wij dit maatwerk ook aanbieden aan onze klanten.

Soorten projecten die wij realiseren

Wij zijn dé aannemer in Roosendaal die u inschakelt voor diverse bouwprojecten. Denk hierbij onder andere aan:

Bouwmethoden

 

Traditioneel bouwen

Met traditioneel bouwen wordt er gebouwd middels traditionele technieken en materialen. Denk hierbij aan materialen zoals: beton, baksteen, hout en staal. In Nederland wordt er voornamelijk middels traditionele bouwmethoden gebouwd. De meeste vakmensen zijn hier dan ook mee vertrouwd. Met deze bouwmethode is het makkelijker om tijdens de bouw nog aanpassingen te maken.

 

Prefab

Met deze moderne manier van bouwen worden constructiedelen in de werkplaats geprefabriceerd. Een direct voordeel hiervan is dat er een veel kortere bouwtijd benodigd is op de bouwplaats. Daarnaast is prefab bouwen veel minder weersafhankelijk, dit komt ook weer ten goede van de bouwtijd. Prefab bouwen vergt in de voorbereidende fase wel wat meer aandacht. In deze fase wordt alles tot in detail uitgewerkt. Toch biedt het nog wel enige flexibiliteit, zo kunnen stopcontacten en lichtpunten later nog worden gewijzigd. 

 

Duurzaam bouwen

Bij duurzame bouwmethoden wordt meer aandacht geschonken aan het milieu, klimaat en gezondheid. Hierbij worden circulaire of natuurlijke materialen toegepast die enerzijds minder belastend zijn voor het milieu, en anderzijds ook het welzijn van de bewoners op de lange termijn bevordereren.  Denk hierbij aan het creëren van een comfortabel binnenklimaat door het combineren van houtskelet en natuurlijke isolatie in een dampopen constructie.

 

Waar u ons ook voor inschakelt, u rekent bij ons te allen tijde op kwaliteit. Deze kwaliteit garanderen wij voor, tijdens en ná het bouwproject. Bij al onze bouwprojecten zijn de voorwaarden van Bouwgarant geldig. Wij zorgen van tevoren voor een helder beeld van de kosten die we gaan maken en de tijd die we nodig hebben. Tijdens het project blijven we helder met u communiceren, zodat u goed op de hoogte blijft van de vorderingen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alles goed wordt opgeleverd. Als gerenommeerde aannemer zorgen we graag voor een prachtig eindresultaat waar u nog lang van kunt genieten.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Ontdek onze mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-53124604 of een e-mail te sturen naar info@vaniersel-coppens.nl. We horen graag wat uw bouwplannen zijn en vertellen u dan uiteraard meer over de mogelijkheden die u heeft als u ons inschakelt.

Bouwbedrijf van Iersel