Bel ons 06-53124604

Over ons

Home » Over ons

Geschiedenis

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V. is een familie bedrijf dat is ontstaan in 1997 uit een passie voor bouwen. Het bedrijf heeft zich in het begin voornamelijk gericht op de nieuwbouw en verbouw van woningen. Met kwaliteit hoog in het vaandel groeide ook de omvang van de projecten. Zo kwamen 5 jaar later de eerste grotere projecten in beeld. De nieuwbouw van appartementencomplexen werd realiteit. Sinds dien heeft het bedrijf veel projecten verschillende soorten project opgeleverd in en rondom Roosendaal.

.

Aannemer Roosendaal

Toekomst
De laatste jaren is het bedrijf zich naast de traditionele bouwmethoden steeds meer gaan focussen op duurzame bouw- en isolatiemethoden. Wij vinden dit belangrijk gezien de impact die de bouwsector heeft op het klimaat en milieu.
Een andere ontwikkeling waarin wij investeren zijn prefab houtskeletbouw methodes. Door het prefabriceren in de werkplaats kunnen voor onze klanten de kwaliteit waarborgen en tevens de bouwtijd verkorten.

Het team

Team Van Iersel-Coppens

Partners

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Bouwgarant

Bij van Iersel – Coppens B.V. bent u verzekerd van een goede afhandeling van uw bouwproject. Het bedrijf is sinds 1997 aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is Nederlands grootste keurmerk in de bouw. Bouwgarant biedt u een sterk garantieproduct. Zo dienen alle aannemers die zijn aangesloten bij Bouwgarant te beschikken over alle benodigde diploma’s en verzekeringen. Regelmatig worden alle aangesloten bedrijven gecontroleerd door een onafhankelijke commissie.

Bouwbedrijf van Iersel