Bel ons 06-53124604

Over ons

Home » Over ons
Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens B.V. is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat is opgericht in 1997. Het bedrijf is werkzaam binnen de sector Burgerlijke – en Utiliteitsbouw en neemt projecten aan binnen de volgende disciplines:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Aanbouw
  • Renovatie
  • Prefab

Het bouwbedrijf heeft een uitgebreid netwerk van ervaren vakmannen uit de bouwwereld. Wij kunnen bouwprojecten volledig in eigen beheer uitvoeren. Van het ontwerp tot de oplevering van het project. Wanneer het nodig is kunnen wij bouwtekeningen zelf uitwerken. Wij kunnen dit in 2d en 3d uitvoeren. Hierdoor kunt u een goed beeld krijgen van het eindresultaat van uw bouwproject. Zodoende kunt u voorafgaand nog eventuele aanpassingen aanbrengen voor uw project. Hierdoor kan er een duidelijke calculatie van uw project worden gemaakt.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Goed voorbereid

Bouwbedrijf van Iersel – Coppens B.V. maakt gebruikelijk 2d en 3d tekeningen van uw bouwproject. Met de 3d tekening kunt u een duidelijk beeld krijgen over het eindresultaat van het project. Indien gewenst is het dan ook mogelijk om in deze fase wijzigingen te maken in het project. Ook maken wij voorafgaand een duidelijke calculatie over het volledige bouwproject. Hierdoor is het voor u duidelijk wat u precies krijgt en voor welk bedrag dit gerealiseerd kan worden.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Bouwgarant

Bij van Iersel – Coppens B.V. bent u verzekerd van een goede afhandeling van uw bouwproject. Het bedrijf is sinds 1997 aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is Nederlands grootste keurmerk in de bouw. Bouwgarant biedt u een sterk garantieproduct. Zo dienen alle aannemers die zijn aangesloten bij Bouwgarant te beschikken over alle benodigde diploma’s en verzekeringen. Regelmatig worden alle aangesloten bedrijven gecontroleerd door een onafhankelijke commissie.

Bouwbedrijf van Iersel