Bel ons 06-53124604

Projecten

Home » Projecten

Wilt u bouwprojecten in Roosendaal starten? Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is uw partner voor uiteenlopende bouwprojecten in de regio. Ons familiebedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van diverse bouwprojecten. Daarnaast werken we binnen een uitgebreid netwerk met de beste vakmannen die we inzetten voor het succesvol afronden van uw project.

Wij zijn ervaren met zowel traditionele bouwmethoden als houtskeletbouwmethode. Hiernaast bieden wij ook verschillende isolatie diensten aan. 

Nieuwbouw

Van Iersel-Coppens heeft ervaring in het bouwen van zowel kleinere als grotere nieuwbouwprojecten. Onderstaand zijn een aantal voorbeelden uitgelicht. Klik hier voor het volledige overzicht.

29 Appartementen

Meer informatie

Casco woning

Casco nieuwbouw

6 Appartementen

6 appartementen

Meer informatie

2 onder 1 kap

2 onder 1 kap Roosendaal

Meer informatie

In ontwikkeling

3-onder-1-kap

Uitbouw en woninguitbreiding

 

Heeft u de wens om uw woonruimte te vergroten? Van Iersel-Coppens kan u helpen middels verschillende woninguitbreidingen, zoals een aanbouw, opbouw, nokverhoging of dakkapel. Klik hier voor het totale overzicht

Prefab uitbouw

Prefab uitbouw

Meer informatie

Verbouw en renovatie

Van Iersel-Coppens heeft verschillende verbouw- en renovatieprojecten afgerond. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Klik hier voor het volledige overzicht.

Verbouwing Landgoed

Vakmensen verbouwing Roosendaal

Meer informatie

Verbouwing van kantoor naar 4 appartementen

Renovatie Roosendaal

Meer informatie

Renovatie watertoren

Verbouwing watertoren

Meer informatie

Dakrenovatie

Dakrenovatie Roosendaal

Meer informatie

Isolatie projecten

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens biedt verschillende isolatiediensten aan. Onderstaand zijn een aantal voorbeelden te zien. Klik hier voor het volledige overzicht.

Een veelzijdige aannemer voor bouwprojecten in Roosendaal

U schakelt Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. in voor diverse bouwprojecten in regio Roosendaal. Als duurzame aannemer hebben we bijvoorbeeld ervaring met verbouwingen, aanbouw, nieuwbouw, renovatie en prefab. Ook voor de burgerlijke– en utiliteitsbouw kunt u een beroep op ons doen. We kunnen probleemloos ieder project in eigen beheer uitvoeren, van het isoleren van een kantoorpand tot het verbouwen van een zorgwoning. Indien gewenst werken we bouwtekeningen uit in 2D of 3D, het is waar u vraag naar heeft. Waar nodig maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk aan vakmensen met diverse disciplines.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant, het grootste bouwkeurmerk. Zoekt u een betrouwbare en deskundige aannemer uit Roosendaal voor uw bouwprojecten? Dan staan we graag voor u klaar met een breed scala aan diensten. Wilt u onze mogelijkheden bespreken of uw project aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

​Bouwbedrijf in Roosendaal met Bouwgarant

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant. Dit betekent dat we aan diverse voorwaarden voldoen, zoals bepaald door het grootste Nederlandse keurmerk voor de bouw. We beschikken bijvoorbeeld over de juiste diploma’s en verzekeringen, hebben aantoonbare ervaring en hanteren de algemene voorwaarden van Bouwgarant. Van een professioneel aannemersbedrijf in Roosendaal verwacht u uiteraard uitstekende kwaliteit en dat kunnen we u zeker bieden.

Bouwbedrijf van Iersel