Bel ons 06-53124604

Woningisolatie

Bespaar op uw energierekening en verhoog uw wooncomfort

De voordelen isoleren

 

Bespaar op uw energierekening

 

Verhoog de waarde van uw woning

 

Verhoog uw wooncomfort

 

Postieve bijdrage aan het klimaat

 

De juiste expertise in huis

Uw woning laten isoleren is al gauw een serieuze investering. Het is dan ook belangrijk dat dit gelijk goed gebeurd. Laat u informeren door een professionele partij met aantoonbare ervaring. Als bouwbedrijf beschikken wij over veel bouwkundige kennis en ervaring. Wij gebruiken deze expertise in samenwerking met onze partners om zo het beste resultaat te kunnen behalen.

Zo letten wij op het minimaliseren van koudebruggen, het voorkomen van inwendige condensatie en het aanbrengen van de nodige luchtdichtingen. Allerlei zaken waar wij u in een vrijblijvende afspraak verder over kunnen informeren.

Dakisolatie

 

Muurisolatie

 

Vloerisolatie

 

Subsidie

Er is een landelijke ISDE-subsidie beschikbaar voor het verduurzamen van uw woning. Wij kijken voor u wat de mogelijkheden hierin zijn. Samen met u bespreken wij de opties. De subsidieaanvraag ontzorgen wij volledig voor u.

Wist u bijvoorbeeld dat er sinds 2024 een bonus subsidie wordt gegeven op biobased isolatiematerialen? Deze bonus is al beschikbaar bij het afnemen van onze biobased cellulose isolatie.

Spouwmuur- isolatie

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bouwbedrijf van Iersel