Bel ons 06-53124604

Vloerisolatie

Lees hier wat de mogelijkheden zijn
Spouwmuur- isolatie
Vloerisolatie kruipruimte

Gemiddeld verliest een woning zo’n 10% van de warmte via de beganegrond vloer. Het lijkt wellicht een minder belangrijk onderdeel om te isoleren. Toch kan het in veel gevallen grote voordelen met zich meebrengen. Zo zorgt vloerisolatie uiteraard voor een warmere vloer. Hiermee wordt het wooncomfort enorm verhoogd. Wanneer u geen koude voeten heeft, bent u minder snel geneigd om de verwarming aan te zetten.

2 onder 1 kap Roosendaal
Bodemisolatie kruipruimte

Bij bodemisolatie wordt er een laag HR++ korrels in de kruipruimte aangebracht. Naast de isolerende werking van het materiaal heeft het nog een ander voordeel. Door het toepassen van bodemisolatie daalt namelijk het vochtgehalte in de kruipruimte. De kruipruimte wordt droger. Hierdoor is er minder kans op optrekkend vocht. Dit kan een oplossing zijn vor schimmelplekken op de wanden van de begane grondvloer. Ook resulteert het in een droger binnenklimaat van de woning. Doordat droge lucht makkelijker te verwarmen is, zal uw verwarmingssysteem efficiënter gaan werken.

2 onder 1 kap Roosendaal
Isoleren houten verdiepingsvloer

Door het isoleren van een verdiepingsvloer kunt u de te verwarmen ruimtes in uw woning compartimenteren. Hierdoor hoeft u minder te stoken om dit compartiment te verwarmen. Bij deze isolatiemethode wordt de vloer ingeblazen met cellulose isolatie. Dit is een snelle en effectieve methode om te isoleren.

Het isoleren van een houten vloer heeft daarbij een geluidswerend effect. Geluiden van de boven of ondergelegen verdiepingen worden gedempd. Heeft u bijvoorbeeld een thuiskantoor op de bovenverdieping. Dan kan tussenvloer isolatie bijdragen aan uw wooncomfort.

Tussenvloer isoleren cellulose
Isoleren zoldervloer – Woodyfix

Met het Woodyfix systeem van Isocell kan een verdiepingsvloer snel en effectief worden geïsoleerd. Met dit systeem wordt de vloer opgehoogd in maten variërend tussen de 16 – 40 cm. Hier worden vervolgens nieuwe vloerplaten op gemonteerd. Zo heeft u een nieuwe stevige vloer met hieronder een dik isolatiepakket.

Dit systeem is koudebrug arm ontworpen. Hierdoor zal de isolatie optimaal renderen. De vloer wordt ingeblazen met cellulose isolatie. Dit is een snelle en effectieve isolatiemethode.

Dak- en wandisolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bouwbedrijf van Iersel