Bel ons 06-53124604

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een effectieve methode om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren, iets wat Van Iersel-Coppens B.V. uit Roosendaal, nabij Breda en Bergen op Zoom goed begrijpt. Het is een eenvoudige manier om uw woning te verduurzamen. Deze snelle besparing ziet u gelijk terug op de energierekening en met de landelijke ISDE subsidie heeft u de investering nog sneller terugverdiend! De werkzaamheden zijn vaak binnen één dag uitgevoerd. In de meeste gevallen hoeven wij enkel buiten te zijn, waardoor u minimale overlast ervaart.

De voorinspectie bij spouwmuurisolatie is erg belangrijk

Als isolatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in plaatsen van spouwmuurisolatie. Bij het isoleren van de spouwmuur is een gedegen voorinspectie erg van belang. Dit onderzoek voeren wij vrijblijvend uit en hierbij beoordelen wij of de spouw geschikt is, de staat van de gevel en kijken wij naar andere belangrijke bouwkundige aspecten. Onze bevindingen bespreken wij altijd met de klant bij het uitbrengen van de offerte. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten bij een spouwmuurisolatie. Voor een goede spouwmuur- of dakisolatie zit u bij ons goed.

Spijtvrij na-isoleren

Het is belangrijk om de spouwmuur grondig te onderzoeken naar de mogelijkheden voor het na-isoleren. Enkele punten waar aandacht aan moet worden besteed zijn;

  • De spouwbreedte
  • Aanwezigheid van spouwvervuiling
  • Scheuren, gaten en andere openingen in de gevel
  • Tekenen van vochtdoorslag of vorstschade

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit die wij aanbieden en bespreken onze bevindingen altijd duidelijk van tevoren. Hiernaast stelt het computergestuurde vulsysteem van Neopixels ons in staat om deze kwaliteit te garanderen. Zie de animatie hieronder voor meer informatie!

Laat uw gegevens achter om de mogelijkheden te bespreken

Bent u benieuwd naar een van onze diensten? Neem dan contact op met ons aannemersbedrijf uit Roosendaal. Wij bieden deskundig advies aan en voeren de isolatiewerken vakkundig uit. Door te kiezen voor spouwmuurisolatie kunt u niet alleen besparen op uw energiekosten, maar ook het wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Ons team staat klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken en een isolatieplan op maat te maken. Ontdek hoe spouwmuurisolatie een verschil kan maken voor uw pand. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. 

Bouwbedrijf van Iersel