Bel ons 06-53124604

Dakisolatie

Het isoleren van uw dak is een slimme investering. Hier leest u de mogelijkheden.
Dak isolatie

Waarom dakisolatie?

 

Warmte stijgt naar boven. Met dakisolatie kunt u de grootste warmtelek van uw woning aanpakken. Door een niet of slecht geïsoleerd dak gaat tot wel 30% van de warmte verloren. Dit maakt dakisolatie het belangrijkste onderdeel om aan te pakken bij het isoleren van uw woning.

 

Dakisolatie via binnen

 

Dakisolatie via buiten

 

Zoldervloer isoleren

 

Dakisolatie via de binnenzijde

Bij het isoleren van het dak via de binnenzijde, brengen wij isolatiemateriaal aan tussen de draagbalken van het dak.

Dit is een relatief snelle en gemakkelijke manier om uw dak te isoleren. Afhankelijk van het dak, kan deze klus al gerealiseerd worden binnen één dag.

Nadien kan dit naar uw wens worden afgewerkt. Eventueel kunnen wij het stuc- en schilderwerk hierin meenemen evenals overige timmerwerkzaamheden.

Spouwmuur- isolatie
Dakisolatie via de buitenzijde

Bij het isoleren van het dak aan de buitenzijde, worden er prefab elementen op uw dak geplaatst. Door deze methode wordt uw dak snel en effectief geïsoleerd. Bij het isoleren aan de buitenzijde kunnen hoge isolatiewaardes worden behaald.

Andere renovatiewerkzaamheden kunnen gemakkelijk worden meegenomen. Denk hierbij aan het verneiuwen van uw dakgoot, boeiboord of dakpannen.

Dakisolatie (buitenzijde)
Zoldervloer isoleren

Wanneer de zolder onbewoond is, is het een verstandig om de zoldervloer te isoleren. Hierbij hoeft u de zolder zelf namelijk niet meer warm te stoken. Dit is een relatief goedkope oplossing, omdat hier weinig andere werkzaamheden bij komen kijken. 

Bij het isoleren van de zoldervloer wordt de vloer ingeblazen met cellulose isolatie. Dit is een snelle en effectieve methode. De klus kan vrijwel altijd binnen één dag worden gerealiseerd.

Het isoleren van een houten vloer heeft daarbij een geluidswerend effect. Geluiden van buitenaf worden gedempt, wat zal bijdragen aan uw wooncomfort.

Spouwmuur- isolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bouwbedrijf van Iersel