Bel ons 06-53124604

Bouwprojecten in Roosendaal laten uitvoeren

Home » Bouwprojecten Roosendaal

Wilt u bouwprojecten in Roosendaal starten? Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is uw partner voor uiteenlopende bouwprojecten in de regio. Ons familiebedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van diverse bouwprojecten. Daarnaast werken we binnen een uitgebreid netwerk met de beste vakmannen die we inzetten voor het succesvol afronden van uw project.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Een veelzijdige aannemer voor bouwprojecten in Roosendaal

U schakelt Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. in voor diverse bouwprojecten in regio Roosendaal. We hebben bijvoorbeeld ervaring met verbouwingen, aanbouw, nieuwbouw, renovatie en prefab. Ook voor de burgerlijke– en utiliteitsbouw kunt u een beroep op ons doen. We kunnen probleemloos ieder project in eigen beheer uitvoeren, van het isoleren van een kantoorpand tot het verbouwen van een zorgwoning. Indien gewenst werken we bouwtekeningen uit in 2D of 3D, het is waar u vraag naar heeft. Waar nodig maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk aan vakmensen met diverse disciplines.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant, het grootste bouwkeurmerk. Zoekt u een betrouwbare en deskundige partner voor uw bouwprojecten in Roosendaal? Dan staan we graag voor u klaar. Wilt u onze mogelijkheden bespreken of uw project aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl.