Bel ons 06-53124604

Duurzaam renoveren

Home » Duurzaam renoveren

Als u duurzaam wilt gaan renoveren, staan wij van Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens b.v. uit Roosendaal graag voor u klaar. Wij hebben al vele projecten afgerond op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw, maar natuurlijk ook op het gebied van renovatie. Dit doen wij zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Wij zorgen daarbij voor een heldere communicatie en persoonlijke service.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Ervaren vakmensen die u helpen met duurzaam renoveren

Ons professionele aannemersbedrijf beschikt over een breed netwerk van ervaren vakmannen die u graag helpen bij uw renovatie. Bij ons staan duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel, waardoor u ook nog eens profiteert van een duurzame oplossing voor uw bouwproject. Wilt u uw woning niet alleen duurzaam renoveren, maar ook laten isoleren? Of wilt u duurzaam bouwen of duurzaam verbouwen? Ook dan zit u goed bij ons. Onze experts bekijken graag met u de mogelijkheden en maken van tevoren een heldere calculatie van de kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Laat u volledig ontzorgen

Als u ons als duurzame aannemer inschakelt voor uw renovatieproject, weet u zeker dat u volledig ontzorgd wordt. Wij werken van ontwerp tot aflevering als u duurzaam wilt renoveren bij u in Roosendaal of omgeving. Heeft u nog vragen over ons aannemersbedrijf of onze projecten? Neem dan contact met ons op via 06-53124604 of info@vaniersel-coppens.nl.

Bouwbedrijf van Iersel