Bel ons 06-53124604

Houtskeletbouw in Roosendaal

Home » Houtskeletbouw Roosendaal

Houtskeletbouw laat u met een gerust hart over aan Van Iersel-Coppens B.V. uit Roosendaal, tussen Breda en Bergen op Zoom. Bedrijven kiezen vaker voor houtskeletbouw vanwege de snelle bouwtijd en de flexibiliteit in ontwerp. Deze methode, waarbij de hoofdstructuur uit houten balken bestaat, maakt het mogelijk om licht, maar toch sterk te bouwen. Houtskeletbouw staat bekend om zijn uitstekende isolatie-eigenschappen en draagt bij aan een lagere energiebehoefte van het gebouw.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgerichte communicatie
Aanbouw woning Roosendaal

Houtskeletbouw biedt een snelle en duurzame oplossing aan voor moderne constructieprojecten

Het inschakelen van een professioneel bouwbedrijf voor houtskeletbouw is belangrijk om de voordelen van deze bouwmethode volledig te benutten. Duurzaam bouwen is een kernaspect van houtskeletbouw, waarbij gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare materialen en een energie-efficiënte constructie. Onze diensten in houtskeletbouw omvatten niet alleen het ontwerp en de constructie, maar ook deskundig advies over hoe houtskeletbouw het beste kan worden geïntegreerd in uw specifieke project. Door onze expertise te gebruiken, verzekert u zich van een milieuvriendelijk en kosteneffectief bouwproces.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Schakel onze hulp in

Wij zijn gespecialiseerd in houtskeletbouw en kunnen u ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van uw bouwproject. Of het nu gaat om een woning, een uitbreiding of een zakelijk pand, onze expertise zorgt ervoor dat uw project niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en energie-efficiënt. Laat ons aannemersbedrijf u helpen uw visie te realiseren met de voordelen van houtskeletbouw. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouwbedrijf van Iersel