Bel ons 06-53124604

De isolatie van uw aanbouw

Home » Isolatie aanbouw

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens b.v. in Roosendaal verzorgt graag de isolatie van uw aanbouw. Het isoleren van uw woning, en dus ook uw aanbouw, is erg belangrijk. Een goed geïsoleerde woning zorgt namelijk voor een lagere energierekening, maar ook voor minder geluidsoverlast en een aangenamer en gezonder binnenklimaat. Zo is een geïsoleerde woning een duurzame oplossing voor zowel het milieu als voor uzelf.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Een duurzame oplossing voor de isolatie van uw aanbouw

Bij ons aannemersbedrijf staan duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel. Daarom voorzien we uw aanbouw ook van een duurzame oplossing op het gebied van isolatie. Wij gebruiken daarbij hoogwaardig en duurzaam isolatiemateriaal, zodat u nog jarenlang geniet van uw geïsoleerde aanbouw. Wilt u de rest van uw woning laten isoleren? Ook dan staan onze experts voor u klaar met innovatieve en milieuvriendelijke technieken. Bespreek gerust met ons uw wensen en plannen voor de isolatie van uw huis. Uiteraard gaat geen enkele opdracht ons te boven. U schakelt ons bijvoorbeeld ook gerust in voor de isolatie van kleinschalige woonvormen of van zorgwoningen.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van isolatie voor uw hele woning of uw aanbouw in regio Roosendaal? Wij bespreken graag met u uw plannen voor een geïsoleerde aanbouw. Neem contact met ons op via 06-53124604 of info@vaniersel-coppens.nl voor meer informatie.

Bouwbedrijf van Iersel