Bel ons 06-53124604

Isoleren

Waarom isoleren?

Een slecht geïsoleerd huis leidt tot veel warmteverlies, waardoor uw woning meer energie verbruikt. Het laten isoleren van uw woning ziet u uiteraard terug op de energierekening, maar wist u al dat goede isolatie nóg meer voordelen biedt? Zo wordt geluidsoverlast gereduceerd, uw woning wordt brandwerender, met een aangenamer en gezonder binnenklimaat en daarbovenop langetermijnsbescherming van uw woning tegen rot en schimmels. Het goed isoleren van uw woning draagt niet alleen bij aan het milieu, maar is een investering waar u vele jaren voordeel van zult ervaren!

Duurzaam en innovatief

Bij Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens hebben wij innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Naast reguliere isolatiematerialen- en technieken, werken wij ook met innovatieve technieken zoals het inblazen van verfijnd, ecologisch isolatiemateriaal. Deze inblaasisolatie voorziet een optimale isolatievulling doordat de vlokken zich naadloos naar de vorm van de ruimte voegen én koudebruggen voorkomen.

Subsidie

Wist u dat u voor het isoleren van uw woning in aanmerking kan komen voor subsidie? Daarmee kunt u uw investeringskosten nóg sneller terugverdienen!

Bouwtechnische expertise

Wij beschikken over uitgebreide bouwtechnische expertise, waardoor wij flexibel kunnen zijn en u echt van een advies op maat kunnen voorzien. 

Bio-Ecologische Isolatie

Wij bieden duurzame en natuurlijke isolatiematerialen aan zoals cellulose en woodfibre. Dit zijn hoogwaardige materialen met zeer geschikte eigenschappen om te isoleren.

Partners

Wij werken samen met Easycell; een gerenommeerde leverancier gespecialiseerd in cellulosevlokken.

Wij werken tevens samen met Coppens Zonnepanelen, expert op het gebied van zonnepanelen en elektrische installaties.

 

Voor zowel zakelijk als particulieren
Innovatieve en milieuvriendelijke technieken 
Hoogwaardige en duurzame isolatiemateriaal

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel hier uw vraag en wij helpen u graag verder.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid