Bel ons 06-53124604

Bouwbedrijf voor kleinschalige woonvormen in Roosendaal

Home » Kleinschalige woonvormen Roosendaal

Voor het bouwen van kleinschalige woonvormen of mogelijkheden tot kleinschalig wonen in Roosendaal, bijvoorbeeld voor ouderen, heeft u de beste specialisten nodig. Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is uw gerenommeerde bouwbedrijf met ervaring sinds 1997. We gaan geen uitdaging aan de weg en beschikken over een uitgebreid netwerk aan vakmensen. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het bouwen van huizen voor kleinschalig wonen voor ouderen in Roosendaal, vertellen we u hier graag over.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Het bouwen van kleinschalige woonvormen in regio Roosendaal

Kleinschalig wonen voor ouderen is een ideale manier om de oude dag door te brengen. Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwprojecten, waaronder het bouwen van zorgwoningen voor kleinschalig wonen in Roosendaal. We maken altijd 2D- en 3D-bouwtekeningen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het project. Daar hoort ook een op voorhand vastgestelde kostencalculatie bij. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Kennis en ervaring

Ons bouwbedrijf is opgericht in 1997 en in de loop der jaren hebben we bijzonder veel projecten opgeleverd. Denkt u hierbij aan prefab, renovatie, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouw. Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is het grootste keurmerk voor de bouw in Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen, dienen we aan strikte (kwaliteits-)voorwaarden te voldoen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat, als wij uw kleinschalige woonvormen in Roosendaal gaan bouwen, u de beste kwaliteit krijgt opgeleverd.

Kunnen we iets voor u betekenen? Neem contact met ons op

Wilt u kleinschalige woonvormen, bijvoorbeeld mogelijkheden voor kleinschalig wonen voor ouderen, laten ontwikkelen in Roosendaal? Dan kunnen wij u hierbij optimaal en op een complete wijze van dienst zijn. Voor vragen, meer informatie en het bespreken van onze mogelijkheden verzoeken we u contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl. We informeren u graag verder over onze diensten en mogelijkheden.

Bouwbedrijf van Iersel