Bel ons 06-53124604

Prefab aanbouw in Roosendaal

Home » Prefab aanbouw Roosendaal

Wilt u een prefab aanbouw laten plaatsen in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom? Dan is bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V. uw betrokken partner. Een prefab aanbouw laten plaatsen heeft vele voordelen, zeker als u uw aanbouwproject door de vakmensen van ons bouw- en aannemersbedrijf laat uitvoeren.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgerichte communicatie

Een prefab aanbouw volledig op maat laten plaatsen

De voordelen van een prefab aanbouw zijn heel divers. Vooral het gemak en de minimale overlast die u heeft bij het aanbouwen, worden gezien als grote voordelen van het laten plaatsen van een prefab aanbouw. Wij beschikken als bouwbedrijf over veel ervaring met prefab bouwsystemen. We gaan het gesprek met u aan om te bekijken hoe uw plannen eruitzien en wat uw wensen zijn. Op basis daarvan maken we een bouwtekening en een kostencalculatie. Door ons uitgebreide netwerk van vakmensen kunnen we voor ieder detail een expert inzetten. We leveren 2D- en 3D-bouwtekeningen af zodat u tot in detail ziet hoe uw project eruit komt te zien. Omdat we het belangrijk vinden dat u niet voor verrassingen komt te staan, geven we u op voorhand een uitgebreide kostencalculatie. Bij ons aannemersbedrijf uit Roosendaal komt u nooit voor verrassingen te staan.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

We leveren altijd maatwerk en daarom raden we u aan om bij vragen en de behoefte aan meer informatie omtrent prefabwerkzaamheden contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord wanneer u een project voor een prefab aanbouw, voor een prefab dakkapel of voor prefab-binnenwanden wenst op te starten. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouwbedrijf van Iersel