Bel ons 06-53124604

Prefab binnenwanden in Roosendaal

Home » Prefab binnenwanden Roosendaal

Wilt u prefab binnenwanden in Roosendaal op een professionele manier laten plaatsen? Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens b.v. is uw betrouwbare partner voor iedere klus. Ons bedrijf is opgericht in 1997 en we hebben dan ook bijzonder veel ervaring op het gebied van onder andere utiliteitsbouw, nieuwbouw, aanbouw, verbouwingen, renovatie en prefab.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Vertrouw op ons als specialist in prefab binnenwanden in Roosendaal

Het plaatsen van prefab binnenwanden in regio Roosendaal is een van onze specialiteiten. Het voordeel van prefab is dat er met minimaal ongemak, snel en maximaal resultaat wordt behaald. Met prefab binnenwanden kan bijvoorbeeld een grote ruimte opgesplitst worden in kleinere ruimtes. Om een duidelijk beeld te schetsen van het beoogde eindresultaat van bijvoorbeeld uw prefab aanbouw of uw prefab dakopbouw, maken we een 2D- en 3D-bouwtekening voor u.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Stel uw vragen over het laten plaatsen van prefab binnenwanden in Roosendaal

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot prefab binnenwanden of prefab bouwsystemen in Roosendaal? Of bent u benieuwd op welke wijze we de door u gemaakte plannen kunnen uitvoeren? We zijn altijd bereid al uw vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Neem contact met ons op! U kunt ons bellen op 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl. We staan u graag te woord.

Bouwbedrijf van Iersel