Bel ons 06-53124604

Prefab bouwsystemen in Roosendaal

Home » Prefab bouwsystemen Roosendaal

Heeft u interesse in prefab bouwsystemen in Roosendaal? Bouwbedrijf van Iersel – Coppens b.v. is de partij waar u mee in zee wilt gaan. We hebben ruime ervaring in het vak en werken met een uitgebreid netwerk van vakmensen. Hierdoor kunnen we uw prefab bouwsystemen in Roosendaal vakkundig en efficiënt realiseren.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Specialist in prefab bouwsystemen in de omgeving van Roosendaal

Het plaatsen van prefab bouwsystemen in Roosendaal behoort tot onze specialiteiten. Steeds meer mensen kiezen voor prefab omdat de plaatsing veel sneller gaat en het minder ‘gedoe’ met zich meebrengt. We kunnen u het gehele project uit handen nemen. We maken samen met u een plan. Dit verwerken we in een 2D- en 3D-bouwtekening zodat er een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat ontstaat. Ook een calculatie van het volledige project zal aan u worden voorgelegd. In verdere fases kan de tekening op uw verzoek nog worden aangepast.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u uw plannen graag aan ons kenbaar maakt en daarbij wilt weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen. We staan u graag te woord en adviseren u contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl. Wij vertellen u graag meer over het plaatsen van prefab bouwsystemen, maar ook over prefab dakopbouw of prefab aanbouw.

Bouwbedrijf van Iersel