Bel ons 06-53124604

Prefab dakopbouw in Roosendaal

Home » Prefab dakopbouw Roosendaal

Voor het plaatsen van een prefab dakopbouw in Roosendaal neemt u contact op met bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. We werken met een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van vakmensen dat we inzetten om uw klus volledig naar wens af te ronden.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Een prefab dakopbouw in Roosendaal biedt kwaliteit en efficiëntie

Een prefab dakopbouw bij u in Roosendaal biedt vele voordelen. Omdat de opbouw alleen nog geplaatst en afgewerkt hoeft te worden, neemt het plaatsen van de prefab dakopbouw in Roosendaal aanzienlijk minder tijd in beslag. Het bouwen van een prefab opbouw geeft dan ook minder last voor de bewoners of gebruikers van het pand. We maken voor u een bouwtekening in 2D en 3D, zodat u een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat heeft. In volgende fases kunnen er nog wijzigingen naar uw wens worden aangebracht. Ook zullen we een uitgebreide en transparante calculatie over het hele project voor u uitvoeren.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u plannen voor een prefab dakopbouw in Roosendaal en wilt u de haalbaarheid van het project met ons bespreken? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl.