Bel ons 06-53124604

Prefab bouwprojecten

Home » Prefab bouwprojecten

Voor prefab bouwprojecten schakelt u het best Bouwbedrijf Van Iersel – Coppens b.v. uit Roosendaal in. Wij hebben namelijk enkel vakmensen in dienst die nauwkeurig te werk gaan. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat elk bouwproject op een kwalitatieve manier wordt uitgevoerd. Natuurlijk wordt er voorafgaand aan het project goed in kaart gebracht wat uw wensen zijn en worden er een 2D- en 3D-bouwtekening gemaakt met kostencalculatie. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten en komt u dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

De mogelijkheden wanneer u ons inschakelt voor een prefab bouwproject

Op het gebied van prefab bouwprojecten zijn de mogelijkheden eindeloos. Wenst u graag een buitenhuis of schuurtje in de tuin? Wij regelen het voor u. Ook wanneer u een prefab aanbouw of prefab dakopbouw voor ogen heeft, rekent u op onze expertise. Met onze prefab bouwsystemen kunnen we werkelijk alles realiseren. Zo kunnen we ook prefab binnenwanden maken, waarmee u de ruimte in tweeën opsplitst. Laat ons gerust weten wat uw ideeën rondom het bouwproject zijn, want wij draaien onze handen haast nergens voor om.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

De voordelen van prefab

Wanneer u kiest voor een prefab bouwproject, worden alle onderdelen voor het project van tevoren gemaakt. Vervolgens hoeft het op de locatie enkel nog in elkaar gezet te worden. Veel mensen kiezen voor prefab omdat het gemakkelijk en snel is, en omdat het minimale overlast met zich meebrengt. U zit zelf niet lang in puin en uw buren hebben ook maar kort overlast van het bouwproject.

Ontdek ons volledige dienstenaanbod

Op het gebied van prefab bouwprojecten zijn we een veelzijdige speler. Kiest u echter liever niet voor prefab? Geen enkel probleem! U schakelt ons namelijk ook in voor vele andere diensten, waaronder:

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat ons bouwbedrijf uit Roosendaal voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 06-53124604 of door een e-mail te sturen naar info@vaniersel-coppens.nl. Onze behulpzame specialisten staan u graag te woord.

Bouwbedrijf van Iersel