Bel ons 06-53124604

Uitbouw plaatsen in Roosendaal

Home » Uitbouw Roosendaal

Wilt u meer ruimte in uw woning creëren middels het plaatsen van een uitbouw in Roosendaal? Bouwbedrijf van Iersel – Coppens b.v. is de partij die u hierbij kunt gebruiken. Ons bouwbedrijf realiseert al sinds 1997 uitbouwprojecten en vele andere bouwwerken. Zo kunt u dus bij ons in Roosendaal terecht wanneer u bijvoorbeeld een serre als uitbouw bij uw woning wilt plaatsen.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Totaalservice voor uw uitbouw in regio Roosendaal

Ons bouwbedrijf biedt diverse mogelijkheden om een uitbouw te plaatsen in Roosendaal, bijvoorbeeld een serre. We kunnen ons voorstellen dat u ideeën heeft en benieuwd bent hoe het resultaat er daadwerkelijk uit gaat zien. Daarom maken we naast een 2D-bouwtekening ook altijd een bouwtekening in 3D. Zo heeft u direct een beeld van de uitvoering van de plannen. Het is in de ontwerpfase ook geen enkel probleem om wijzigingen in de plannen en de bouwtekening te maken. Op basis van de plannen die we hebben gemaakt, maken we een calculatie van het volledige project. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bouwbedrijf van Iersel – Coppens b.v. is al sinds 1997 aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant verbindt bepaalde voorwaarden aan bijvoorbeeld de kwaliteit die een bouwbedrijf levert. Bouwgarant is het grootste keurmerk voor de bouw in Nederland. De ervaring van ons klusbedrijf in Roosendaal reikt verder dan alleen het plaatsen van een uitbouw, zoals een serre bij een woning. Wij hebben ervaring op het gebied van kleine projecten en utiliteitsbouw, maar ook in nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en isolatie.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een uitbouw of aanbouw in Roosendaal laten plaatsen, zoals een serre, en bent u benieuwd wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en het inplannen van een oriënterend gesprek. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl. We staan u graag te woord.

Bouwbedrijf van Iersel