Bel ons 06-53124604

Uitbouw plaatsen in Roosendaal

Home » Uitbouw Roosendaal

Wilt u meer ruimte in uw woning creëren middels het plaatsen van een uitbouw in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom? Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V. is de partij die u hierbij kunt gebruiken. Ons bouwbedrijf realiseert al sinds 1997 uitbouwprojecten en vele andere bouwwerken. Zo kunt u dus bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld een serre als uitbouw bij uw woning wilt plaatsen.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgerichte communicatie

Totaalservice voor uw uitbouw

Ons bouwbedrijf biedt diverse mogelijkheden om een uitbouw te plaatsen. We kunnen ons voorstellen dat u ideeën heeft en benieuwd bent hoe het resultaat er daadwerkelijk uit gaat zien. Daarom maken we naast een 2D-bouwtekening ook altijd een bouwtekening in 3D. Zo heeft u direct een beeld van de uitvoering van de plannen. Het is in de ontwerpfase ook geen enkel probleem om wijzigingen in de plannen en de bouwtekening te maken. Op basis van de plannen die we hebben gemaakt, maken we een calculatie van het volledige project. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant verbindt bepaalde voorwaarden aan bijvoorbeeld de kwaliteit die een bouwbedrijf levert. Bouwgarant is het grootste keurmerk voor de bouw in Nederland. De ervaring van ons aannemersbedrijf uit Roosendaal reikt verder dan alleen het plaatsen van een uitbouw. Wij hebben ervaring op het gebied van kleine projecten en utiliteitsbouw, maar ook in nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en isolatie.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een uitbouw of aanbouw laten plaatsen en bent u benieuwd wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en het inplannen van een oriënterend gesprek. Met onze expertise voorzien we u graag van deskundig advies op maat.

Bouwbedrijf van Iersel