Bel ons 06-53124604

Vacature als timmerman in regio Roosendaal

Home » Vacature timmerman Roosendaal

Onze vacature als timmerman is een uitgelezen kans voor vakmensen die hun vaardigheden willen inzetten in de bouwsector in de omgeving van Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Bij Van Iersel-Coppens B.V. uit Roosendaal bieden we een dynamische werkomgeving aan waar timmermannen een centrale rol spelen in de realisatie van diverse projecten. Wij zoeken naar timmermannen met passie voor het vak, die graag hun kennis willen uitbreiden en bijdragen aan te realiseren constructies.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgerichte communicatie

Waarom reageren op onze vacature als timmerman?

Werken als timmerman in ons team betekent deel uitmaken van bouwprojecten, waaronder nieuwbouw, verbouwingen en houtskeletbouw. Onze projecten vinden plaats in de omgeving van Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom en variëren van kleinschalige woningen tot grote commerciële panden, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Als timmerman bij ons bouwbedrijf werkt u met de nieuwste technieken en materialen, wat bijdraagt aan uw professionele groei en ontwikkeling. Wij waarderen vakmanschap en bieden onze timmermannen de mogelijkheid aan om hun vaardigheden verder te ontwikkelen in een ondersteunende en vooruitstrevende werkomgeving. Bekijk onze projecten om te zien wat voor werk wij afleveren.

Wat zoeken we en wat bieden we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen timmerman met bewezen ervaring in de bouwsector. Een collegiale medewerker die belang hecht aan een aangename werksfeer. We bieden een warme en plezierige werksfeer waar uw inzet op prijs wordt gesteld. Mogelijkheden voor opleiding, persoonlijke groei en carrièreontwikkeling. En we bieden werkmogelijkheden aan diverse projecten in Noord-Brabant.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Neem contact met ons en kom langs om te solliciteren

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons aannemersbedrijf en te solliciteren op onze vacature als timmerman. Dit is uw kans om deel uit te maken van een enthousiast en professioneel team, waarbij u werkt aan boeiende en diverse bouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de vacature of om uw sollicitatie in te dienen. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met gepassioneerde vakmensen zoals u.

Bouwbedrijf van Iersel