Bel ons 06-53124604

Zorgwoningen bouwen in Roosendaal

Home » Zorgwoningen Roosendaal

Zorgwoningen in Roosendaal bieden senioren uit de regio een mogelijkheid nog prima zelfstandig te wonen, in een woning die meer aangepast is op de zorg die zij nodig hebben. Denkt u aan woningen die gelijkvloers zijn en waarin de bewoner ruimte heeft om zorg op maat te ontvangen.

Voor zowel zakelijk als particulieren
Ervaring in verschillende bouwactiviteiten
Klantgericht; communiceren met korte lijnen

Vakkundige realisatie van zorgwoningen in Roosendaal

Van Iersel-Coppens b.v. kan de volledige bouw en isolatie van zorgwoningen in Roosendaal uitvoeren: van de eerste bouwtekening tot de oplevering van de woning(en). We maken op basis van uw wensen en ideeën een 2D- en 3D-bouwtekening, zodat uw plannen voor zorgwoningen in Roosendaal beter in beeld worden gebracht. Daarna voeren we een calculatie uit voor het volledige project. U weet altijd waar u aan toe bent. Wilt u in een volgende fase toch enkele elementen van de bouwtekening aanpassen? Dan is dat geen probleem. Van Iersel-Coppens b.v. is aangesloten bij Bouwgarant, het grootste bouwkeurmerk van ons land.

Twee onder een kap

Project op ’t Zand te Roosendaal

Lees meer

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij bellen u binnen 48 uur met meer informatie

Vraag naar meer informatie over onze services

Wellicht heeft u nog vragen, of heeft u ideeën die u qua haalbaarheid graag aan ons wilt voorleggen. Dat is geen enkel probleem, we helpen u graag verder. Neemt u dan ook gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 06-53124604 of stuur een e-mail naar info@vaniersel-coppens.nl. Ook als u ons nodig heeft voor een duurzame verbouwing bijvoorbeeld, helpen wij u graag verder.

Bouwbedrijf van Iersel